Aká by to bola zima bez poriadneho svetra? Svetrová móda sa však za ostatné roky dosť posunula, a preto, kto si myslí, že vo svetri jedine na chatu a lyžovačku, je na veľkom omyle. Priam osudnom, keďže svetrov je dnes na výber veľmi veľa, oversized i tenších na zapínanie, super hrejivých do nepohody, ale i krásnych elegantných svetríkov na večerné zimné rande.

Čo vy a sveter? Má stále a nezastupiteľné miesto vo vašom šatníku?

Sveter do pohody i nepohody

Svetrík kratší, alebo skôr dlhý na zapínanie? A čo tak štýlové a stále veľmi obľúbené oversized svetre, ktoré sa skvelo hodia k legínam aj skinny džínsom?

Isté je jedno, nech už preferujeme akýkoľvek druh svetra, zimné mesiace si bez neho skrátka nedokážeme ani predstaviť. A prečo by aj, keď je tak nádherne hrejivý, pohodlný a super trendy?

Ponuka svetrov je doslova nekonečná, od jednoduchých úpletových modelov až po svetríky s originálnymi vzormi, gombíkmi, zipsovými detailami, s krásnymi výšivkami či trblietkami, aby si vybrala každá nákupná maniačka. A aj vďaka svetríku mohla byť hravá či seriózna na počkanie, uvedomili ste si to už?

Sveter nielen na lyžovačku

Nosiť v chladných mesiacoch poctivo upletený sveter sa stalo v poslednom období doslova hitom. Nutnosťou, ktorú, ak chcete byť in, nesmiete odignorovať.

Aby to nebola nuda, jeden sveter rozhodne nestačí. Veď predsa nechcete v tom istom svetri lyžovať a neskôr žúrovať? A čo tak špeciálny vianočný či valentínsky sveter s motívom utešeného soba a srdiečok? Že ešte taký nemáte? V tom prípade na nič nečakajte a kúpte rovno dva, sebe aj svojej drahej polovičke. Nech je vám spolu krásne teplučko.